Veteran rådgivning

Rådgivning til veteraner og civile med PTSD og psykiskeproblemer

Jeg er uddannet Socialpædagog, med speciale i social/special pædagogik.
Ved siden af dette, er jeg specialiseret i social innovation.
Tilsammen giver det kompetencer til at tilbyde såvel privat personer, og offentlige institutioner og kommuner rådgivning og sparring i relation til at sikre at rehabilitering sker med afsæt i den enkeltes situation.

Jeg har skrevet Bachelor Speciale i samarbejde med bl.a. Holstebro Kommune, om netop rehabilitering.
Jeg er underlagt fuld fortrolighed, jf. officielle krav.

Rådgivning til kommuner og professionelle

Et samarbejde mellem kommunen og borgeren, hvor ønsket at lave kompetence profil på borgeren, forud for fx rehabilitering og jobafprøvning, så laver IPUR et målrettet forløb der afklarer borgerens potentiale. Det kan være fx være over en periode på alt fra få timer, over uger eller flere år, hvor IPUR laver en socialpædagogisk indsats, og motivere og støtter den enkelte.

Rådgivning til dig og dine pårørende

For at du kan opnå forståelse for din situation, er det vigtigt at du har erkendt at dit problem overstiger din egen mulighed for at løse situationen.
Jeg er IKKE psykolog, men kan tilbyde dig specialpædagogiske rådgivning, og hjælpe dig og dine pårørende med at få: Overblik. Viden om din tilstand. Viden om behandling.

Vi tager en personlig samtale, hvor din€ pårørende er velkommen. Samtalen tager typisk 1½ time, hvor vi sammen prøver at skabe et overblik over dine muligheder.