Palle Würtz

“Du skal ikke leve livet, som om hver dag er den sidste, men lev så det kan blive den sidste”

 

Hvorfor vælge mig?

“Lysten til at starte IPUR og beskæftige mig med rådgivning og vejledning, opstod da jeg selv blev inspireret til at skifte livskarriere. Jeg havde glemt “mig” i mit job, og det kostede dyrt. Jeg fik konstateret PTSD i 2014, og var på det tidspunkt i gang med at uddanne mig til Socialpædagog. Jeg ved hvad det vil sige at slås med sig selv – men der er håb.
Velkommen til ipur.dk – Palle Würtz”

Jeg er fra Vestjylland og er vant til at arbejde målrettet og med god energi. Fra 2005 til 2017 var jeg ansat i Forsvaret, hvor jeg foruden at være våbentekniker, blev mellemleder. Jeg har to udsendelser til Afghanistan i hhv. 2008 og 2012. Jeg startede min uddannelse som pædagog i 2013.

Jeg er en professionel sparringspartner, der hjælper dig/ dit team/ din virksomhed videre, når det hele er kørt lidt fast. Jeg er ikke psykolog, eller læge. Sammenhængen mellem en negativ tankegang og et ubalanceret velvære er ofte sammenfaldende for en person i mistrivsel. Hvem bestemmer, hvad et liv i balance er? Skønner jeg, at jeg ikke kan gøre noget konstruktivt for min kunde, så vil jeg hjælpe kunden videre til det rette tilbud andetsteds.
For mig er det professionel dømmekraft, der sikrer kunden det bedst mulige resultat. Du går ALDRIG forgæves uanset udfaldet af vores samarbejde. Jeg ønsker det bedste for mine kunder og vil derfor garantere bedst mulig service.

Uddannelser:
Faglært Kleinsmed i 2005
Uddannet prof. soldat 2006
Uddannet Sergent i 2010
Organisations- og lifecoach 2013
Kreativ organisations udvikling 2015
PBA Pædagog, speciale i social/special 2017

 

/Palle