Personlige foredrag

Personlige foredrag

Vil du motiveres? Vil du inspirer dine ansatte? Eller har du, din forening, loge brødre eller mødregruppe brug for et smil på læben og noget at tænke over?

Jeg har mange års erfaring med at holde foredrag, både for få personer til store auditorier.
Der er altid en god balance mellem humor og alvor, hvor jeg altid sikrer mig at ”alle er med”.
Den feedback jeg får, fortæller at jeg er meget engageret og formår at serverer tunge budskaber på en spiselig måde. Kunderne varierer fra Folkeskole klasser, Firma events, Soldater, Mødregrupper og Forretninger hvor jeg har arrangeret kundeaftener.


Jeg tilbyder lige nu 2 foredrag:

”Hvad siger du – sælg dig selv – der handler om vores måde at møde hinanden på i grupper, og hvordan vores kropssprog kan påvirke vores samarbejde med andre. Tilhørende vil gå derfra og tænke over deres måde at møde andre mennesker på. Jeg tager udgangspunkt i min erfaring med at undervise og stå foran forsamlinger. Meget relevant til personer der vil udvikle deres personlige kommunikation og styrke deres kompetencer i jobinterviews, booste deres selvtillid
Dette foredrag tager ca. minutter.

”Ingen helt – hélt menneske” – der handler om min tid som soldat og om at overvinde PTSD og psykiske problemer. Dette foredrag er meget personligt med dét formål at få tilhørende til at bryde med nogle af tidens tabuer. Jeg fortæller om mine udfordringer ved at gå fra soldat til pædagog, og om at starte et firma og trodse de odds der talte imod, når systemet havde en mening om hvad jeg burde kunne.
Efter foredraget vil du som tilhører, se psykiske problemer i et nyt lys. Du vil som pårørende kunne støtte en person du har kær, der er ramt af psykiske problemer.
Dette foredrag tager ca. 2 x 45 min. med pause midtvejs.